Att få perspektiv

Hej alla fina!
Det var ett tag sedan som ett annorlunda sätt att se på saker och ting började smyga fram i vårt liv. Jag och Boris började helt enkelt ta hand om oss själva lite mer,om vårt förhållande i sig...började uppskatta och värdesätta tiden tillsammans mycket mer och inte bry oss om vad vi måste hinna med för någon annans skull...så otroligt enkelt egentligen men så viktigt! 
Så när vi hastigt blev bjudna på ett barnkalas för ett par dagar sen, så struntade inte vi i våra egna planer. Vi visste att det skulle dröja ett tag tills vi blir lediga ihop igen så därför prioriterade vi tiden tillsammans före allt annat.
 I vanliga fall har vi ett fullspäckat arbetsschema med både dagar,kvällar,nätter och helger...det finns veckor vi hinner knappt träffa varandra så när de gulddagarna kommer...ja,allt annat får vänta! 
 
 
 
 
 Så just den dagen väntade vi på så mycket och hade planerat börja den med en låååång promenad hela familjen...bara gå och vara tillsammans och prata om allt det här som man inte hinner de gångerna vi möter varann i hallen och knapp har tid för att säga hej och hej då!
 
 
 
 Sedan hade vi planerat gå på bio och kolla på En underbar jävla jul...alltså har inte ni tittat på den än...GÖR DET!!! Vilken succé....tårarna bara sprutade på oss,så rolig var den men ändå kunde vi urskilja en del tragedi bland allt det komiska...Underbar film! 
 Som sagt vi hann med det mysiga kalaset med...roligt att träffas så!  
 
 
 Supergod mat hade Meri lagat...vilken människa,hinna med allt det här...superwomen!!!
 
 
 
 Den lilla godingen fyllde två år❤️
 
Så glad och så rolig unge ❤️
 Favoritfigurerna Masha och Björnen skulle så klart vara med på kalaset 🎈
 
 Nu säger jag hej då mina fina...Vi syns och hörs snart igen 💜